Nieuws

NIEUWS

NIEUWS

Lees onze laatste nieuws-berichten

EVENEMENT

Komende evenementen vind je hier

GOED OM WETEN

De vollegrondfesten 2020 afgelast!


Beste mensen, met heel veel spijt in het hart en evenveel verantwoordelijkheidszin, moeten wij met vzw Gooikenshoeve vandaag melden dat wij ons in 2020 genoodzaakt zien ons festival De Volle Grondfesten te annuleren.


Wij hadden in onze voorbereidingen alle mogelijke voorzieningen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te garanderen. De heropflakkering van het virus heeft er anders over beslist. Jongerenwelzijn is onze bestaansreden. Wij willen geen enkel risico nemen met het welzijn van ons allemaal.


Wij danken de vele mensen die reeds een ticket kochten en zullen een terugbetalingspolicy uitwerken en communiceren. Sowieso bedanken wij onze duizenden volgers voor alle sympathie en het enthousiasme dat ons steeds weer geschonken wordt. Het motiveert ons om volgend jaar hopelijk met dubbele energie terug te keren.


Wij moedigen iedereen aan ons te volgen op www.gooikenshoeve.be en hopen op jullie blijvende sympathie. Na het wegvallen van verschillende fondsenwervingsacties, de georganiseerde geldinzameling via De Warmste Week en nu ons muziekfestival, is onze financiĆ«le overlevingsstrijd als niet gesubsidieerde organisatie niet evident. Alle steun blijft dus meer dan welkom. Onze werking is voor veel van onze jongeren bijna letterlijk van levensbelang.